Publishers recently release more than one special edition for a single video game. Same thing happened to Tekken 6; the fans can buy the Limited Edition with an included sweatshirt (review coming soon) or the special bundle with an arcade stick in the package. After opening of the huge box decorated with Tekken 6 arts, you will be amazed by the contents as of the wireless arcade stick, the art book, the very thick user’s manual and the game itself.

WE LOVE the art book! It’s really rare to find a stunning release like this as part of a limited edition. The plastic arcade stick is really light and stable device, playing with this controller greatly increases the overall gaming experience. It’s connected to the PlayStation 3 with an USB dongle so it’s really comfortable to use.

Released by: Namco Bandai
Region: NTSC | US, PAL
Release date: (US) 27-OCT-2009, (EU) 30-OCT-2009
Release price: : $149.99 / £149.99
Platform: PlayStation 3 / Xbox 360

Contents: normal release of Tekken 6 video game, 100 page heavyweight art book, Tekken 6 themed wireless arcade stick.

Share this post on

7 Comments

  1. Az SFIV-es Stickek sajnos még nem jártak nálunk. A Tournament Edition nyilván jobb, mert komolyabb anyagokból készült (és az ára is 150 dollár), viszont a Standard Edition az mivel tud többet a fenti, Tekkenestől? Az anyaghasználat ha jól tudom ugyanaz, viszont ott van pluszba turbó funkció.

  2. Természetesen a Tournament stickekre gondoltam, a standard hulladék, annál jóval minőségibb a Tekken stick. Ez a bundle stick Tekkenre tökéletes, de az SF-es félkörök, negyedkörök (az Ultrák három negyedköréről nem is beszélve) valamivel nehezebben kivitelezhetők, mint a Tournament Editionnel. Plusz a TE nehezebb is valamivel, ami szerintem előnyös. (Comic Con exkluzív és Marvel vs. Capcom 2 verziók vannak meg, mindkettő élmény a szemnek.)

  3. Az artbook tényleg szép.Bár nekem csak a sima limited van meg, de az artbook ugyanaz.Magát a játékot viszont nagyon elcseszték szvsz.

  4. Biztos ezzel a tuti, de en picit megis odzkodom a stick-tol. Tudom, tudom, arcade feeling, meg ugy az igazi, de… megis.

  5. @otee

    Akikről én tudom, hogy ilyen stickkel zúznak, azok mind külföldről szerezték be. Tournament Edition-t szerintem esélytelen itthon vásárolni, én legalábbis sehol nem láttam eddig.

Leave A Reply