WE think that the Uncharted 2 Press Kit is a real treasure. The package was only available for the video game press, which makes it a really rare item (you could see only one or two pieces for sale on eBay). It looks like an old package you would like to take home as a loot from a huge treasure hunt. A yellow linen tied with a red ribbon holds the valuable contents as the hard covered holder, decorated with tribal pattern, 20 old-syle art cards and press disks.

The first paper pieces feel rough at a touch, like a page of a 100-year-old book. At the first glance the text written on the papers look like ancient lines of unrecognized characters, but soon you will realize that those words are written in English. Other cards are decorated with in-game artwork and multiplayer screenshots. The back wrapper is also hard covered, which holds the full version Uncharted 2: Among Thieves game disc and the media disc filled with high resolution artwork, logos and screenshots.

The whole package looks like an old forgotten treasure and this perfectly fits the whole Uncharted 2 theme.

Published by: SONY
Region: global
Release date: (EU) 16-NOV-2009, (US) 13-NOV-2009
Release price: N/A
Platform: Playstation 3

Contents: 20 pieces of art card (size of 29.7 cm x 12.5cm), Game disc, Media disc

More great press kits here!

Share this post on

9 Comments

 1. Gyönyörű!Kár hogy a forgalomba kapható collectors edition nem ad semmi pluszt.A fém tok gyönyörű az igaz,de azon kívül semmi.(2db gagyi kép+aranyfegyverek..ugyan:( )
  de ez nagyon szép.

 2. Killerpapajoe on

  Rohadt jol megcsinaltak.Esetleg ha kaphato valamerre,belinkelhetnetek.Ez nagyon megerne egy kis extra kiadast.

 3. Az az érdekes, hogy a Sony mindig szebb press kiadást csinál, mint CE-t. A Patapon sajtós verziója egy csodás kis doboz volt, míg a PSP-s God of War mellé Kratos baba járt. Arról nem is beszélve, hogy a PSP-s kamera micsoda igényes dobozban jutott el a sajtóhoz:

  http://www.pcguru.hu/pcguru/img/upload/cam02l.jpg
  http://www.pcguru.hu/pcguru/img/upload/cam03l.jpg
  http://www.pcguru.hu/pcguru/img/upload/cam04l.jpg
  http://www.pcguru.hu/pcguru/img/upload/cam05l.jpg

 4. Ez tényleg nagyon jól néz ki, majd ha egyszer megoldható, ezt is szívesen lefotóznánk. A Sony Press Kitjei rendre nagyon különlegesek és igényesek, jó néhány darabot már volt lehetősegem élőben is megcsodálni. Az én személyes kedvencem a MotorStorm: Pacific Rift csomagja, nemsokára valószínűleg arról is lesz egy posztunk.

 5. Szívesen odaadnám, de sajnos a cucc nagyjából két éve érkezett hozzánk, és az akkori főszerkesztő “kapta”, aki azóta már nincs a cégnél, így a kamera sem…

Leave A Reply