Assassin’s Creed: Revelations Collector Edition

13

Similar to previous games in the Assassin’s Creed series, Revelations is also available in many different releases – there is a cheap Special Edition and a pricy package named Animus Edition. In this post WE are writing about the European CE, which for some unknown reason is called Collector Edition instead of Collector’s.

You will get a unique box, where the outer part of this container is covered by paper, while the inner part is made of plastic. In order to have a clean design, the pack is wrapped into a paper sleeve, which contains all the logos and necessary captions. The upper part of the box can be opened sideways; it is also interesting, that the Assassin’s Creed logo – what is made of very cheap plastic – can be moved up and down as well to get your hands on the contents.

Inside you can find the hardcover art book with a nice-looking foil cover. This item is an ordinary release, where you can see different pictures about characters, weapons and locations. Next piece of the package is a bonus disc held in a paper sleeve, which contains the animated short film titled Embers.

Collector Edition also includes the Assassin’s Creed: Revelations game, which comes in special black Blu-ray case with the Soundrack CD. On the game disc you can find the original Assassin’s Creed game (you will get these extras too, when you buy only the standard edition game). Downloadable contents are also part of this release: one exclusive single-player mission (Vlad The Impaler Prison) and two multiplayer characters (The Crusader, Ottoman Jester) are included.

Published by: Ubisoft
Region: PAL
Release date: 15-NOV-2011
Release price: £59.99
Platform: PC, PlayStation 3, Xbox 360

Contents: Collectible packaging, Hardcover art book, Standard edition game (with black Blu-ray case and Assassin’s Creed 1 game), Soundtrack CD, Downloadable contents (Vlad The Impaler Prison exclusive single-player mission, The Crusader and Ottoman Jester Mulitplayer characters).

Share this post on

13 Comments

 1. A Codex Editionhöz képest ez elég kevés, hiába ötletes a doboz. Egy Konstantinápoly térkép még belefért volna a csomagba és a filmet itt is adhatták volna DVD tokban. Az artbook mondjuk szép.

 2. @Zsubi Az AC filmek ezelőtt is ilyen papírtokban érkeztek, de valóban kellemesebb lett volna, ha rendes DVD tokban adják. Artbook tekintetében szebbet is láttunk már, az AC2 Black Edition fekete bőrborítása még mindig az egyik kedvec albumom. 🙂

 3. @girgosz Ha tudunk szerezni, akkor mindenképpen bemutatjuk. Sajnos egyik magyarországi partnerünknél sem volt raktáron, sajátot pedig nem tervezünk vásárolni.

 4. Bocs, hogy csak így ideröppentem, kérdésem lenne.
  A barátomnak szeretném megszerezni az animus edition-t, de amint észrevettem itthon nem kapható.
  Ha én beszerzem az Animus Edition-t Angliából, az itthon megy a ps3-on? Tudom, szőke nős kérdés, de sajna nem értek a dologhoz, csak örömet szeretnék szerezni. Kérlek segítsetek. Köszi! Phen

 5. @Phen

  Mi sem tudunk olyan boltról, amely hivatalosan árulta volna az Animus Editiont, ahogy tudjuk külföldön is már el lettek adva a konzolos változatok, de a decemberben megjelenő PC-s verzió még előrendelhető.

  Ha európai PS3-ad van, akkor menni fog az angliából rendelt játék is.

 6. Utólag nem beszerezhető? Esetleg lehet tudni újrakiadás érkezéséről, vagy a Brotherhood Auditore és Da Vinci Edition-je egyszeri alkalom volt?

  • Speciális kiadások általában csak a megjelenéskor kerülnek az üzletekbe, nem jellemző, hogy újranyomják őket. Kisebb konzolboltokban azonban még előfordulhatnak az általad említett pakkok.

   • Köszönöm a választ, bár egy kicsit szomorúan olvasom. 🙂
    Tanulság, ha az ember gyüjtőit akar, bejelentés után gyorsan elő kell rendelni.

  • Heló!

   Ha Pc-re is érdekel, Ausztriában viszonylag könnyen meg lehet találni az AC:BH Auditore Edition-t. Az egyik Media Markt-ban nyolc darab is volt, kár hogy mind hibás dobozban, így nem vettem belőle.

Leave A Reply