Dead Space 2 Collector’s Edition (Xbox 360)

9

WE have been waiting a very long time to get our hands on the Dead Space 2 Collector’s Edition, finally it’s here! (Please note that the contents of the PS3 and the Xbox 360 version are different, so they are presented in two separate posts.)

The package comes in a very nice box set with a shiny, silvery painting on both sides. Under the foldout cover you can read the description about the Plasma Cutter. The pack contains a Soundtrack CD with 18 tracks, a lithography, a standard edition game, and the replica gun in a small, separate box. The Plasma Cutter is made of plastic, but it looks awesome and every detail is beautifully designed. The weapons also contains led lights, which can be activated by pulling the trigger, it works with two AAA batteries (batteries not included).

The package includes a standard edition game, with Collector’s Edition caption. Inside the box you can find some DLC codes, which unlocks the Unitology suit, the Force gun, and an exclusive Isaac costume for the upcoming Dragon Age II game.

Released by: EA
Region: PAL
Release date: 28-JAN-2011
Release price: £59.99
Platform: PC, Xbox 360

Contents: Collectible packaging, Standard edition game (with Collector’s Edition caption), Soundtrack CD, Concept art lithograph, Plasma Cutter replica, Downloadable content (Unitology Suit, Force Gun, Isaac costume for Dragon Age II).

Share this post on

9 Comments

 1. ma vettem meg, elképesztő szép a doboz, és a plasmacutter leírása, bár amikor kézikönyvet olvastam, mert szokásom, a magyar plasma fáklya fordítás… hát igen, na de ez nem nagy hiba..
  annál inkább a plasma cutter: először is még nem próbáltam ki, de videók alapján tényleg zöld fénye van??? (pc-s változatom van, csak a tisztázás érdekében) mert ha igen az elég gáz. Emellett zavaró a mérete is: az írták 1/1-es replika, na most a plasma cutter a “valóságban” 25 cm hosszú (ahogy a collector edition írja), és akárhogy is nézem a játékban teljesen más a plasma cutter kivitelezése, ahogy a képeken is. Sajnos ez levesz az értékéből, de nekem a 18E forintot nagyon megérte

  +szép kivitelezés
  +soundtrack cd videókkal
  +litográfia minősége remek
  +játékbeli kódok

  -néhány hiba a kézikönyvben
  -plazmavágó kidolgozása, minősége, sajnos elég illúzióromboló 🙁

 2. En is csak csalodasnak tudom felfogni ezt a kiadast…Vartam nagyon, elo is volt rendelve, de szamonra iszonyat keves a gyujtoi kiadas tartalma, foleg annyi penzert amennyiert adjak…Szoval mondtam, hogy koszonom a lehetoseget, de megsem vennem at…

 3. Ez a Made in China eléggé erős…bár mi nem az manapság? Már csodálkozok ha valami nem onnan való…sajnos.

Leave A Reply